Med 12 års erfarenhet i branschen är Linda en av södra Sveriges mest erkända artister och bröllop har blivit något av hennes specialitet. Med sin yrkeskunskap, professionalism och lyhördhet för dina önskemål kan du vara säker på att få ett högkvalitativt resultat. Hon tar fram din egen skönhet och är mycket mån om att du ska känna dig helt bekväm i din makeup och i ditt hår. De ska tillsammans med klänning, brudbukett, accessoarer och bröllopets tema skapa en vacker och harmonisk helhet.

Några veckor innan bröllopet träffas du och Linda för en provsminkning och provuppsättning där ni gemensamt kommer fram till det bästa just för dig. Här går ni även igenom vad som är viktigt att tänka på inför bröllopsdagen. För att Linda ska vara så insatt som möjligt inför provtillfället och kunna tillgodose dina önskemål på bästa sätt så vill hon gärna att du mailar bilder/inspirationsbilder på klänning, blommor, hår etc. samt en bild på dig själv.
Provtillfället sker hos Linda i Malmö. På bröllopsdagen tar sig Linda dit du önskar. Reseersättning tillkommer med Malmö som utgångspunkt.

Linda stylar givetvis även brudföljet om så önskas.

För prislista; kontakta Linda på info@facebylinda.se. Uppge samtidigt vilket datum det gäller och var bröllopet kommer äga rum.

Linda designar och skapar även hårsmycken, vilka du finner på Luna bloom bridal accessories.