Face by linda tutoring membership

Efter att ha arbetat som professionell makeup artist i 12 år vill Linda dela med sig av all sin kunskap och erfarenhet men även sin passion för makeup och har därför startat ett exklusivt makeupmedlemskap. En plattform där inspiration och glädje för makeup står i fokus men även teknik och pedagogik.

Face by linda tutoring membership är för dig som vill få inspiration och lära dig mer om naturlig, stilren makeup på ett lättsamt och kreativt sätt. Plattformen för detta är ett privat Instagramkonto.

 


Medlemskapets innehåll

Makeuptutorial – en gång/månad gör Linda en makeuptutorial med en inspirerande makeup skapad efter säsong/trend (fokus ögon, läppar, rouge)

Q & A – en gång/månad svarar Linda på makeupfrågor. Frågorna ställs i en Instastorie

Personlig feedback – en gång/månad har du tillgång till en kortare personlig feedback via mail. Du mailar ett foto på dig själv med en makeup du vill ha coaching i

Undervisningsvideos – Linda visar hur man applicerar makeup, olika tekniker, penselvård etc

Do’s and don’ts – Linda visar skillnaden som olika appliceringar ger

Beautyhacks – tips och trix

Du får 15 % rabatt på Lindas personliga makeupkurser


 

Medlemskapet kostar 189 kr/månad eller 447 kr för 3 månader (149 kr/månad).

Du kan när som helst välja att avsluta ditt medlemskap. Det upphör då i samband med att din valda betalningsperiod löper ut och inbetald summa betalas ej tillbaka.

Åldersgräns 18 år.

För anmälan och mer information; fyll i kontaktformuläret nedan (vänligen kontrollera att du fyller i rätt mailadress) eller maila till info@facebylinda.se.

 

Ditt namn (required)

Din Email (required)

Ämne

Ditt meddelande

(Vänligen kontrollera att du fyllt i rätt mailadress)