Personlig makeupundervisning

Efter att ha arbetat som professionell makeup artist i 12 år vill Linda dela med sig av all sin kunskap och erfarenhet och lära ut till andra. Att hjälpa dig som gärna vill sminka dig och tycker det är kul men där bristen i kunskap skapar ett hinder och kanske t.o.m. tar bort glädjen i att lägga en makeup.

Linda tycker att det allra vackraste är en fin, naturlig och stilren makeup som förstärker de fina dragen som vi alla har, var och en på sitt egna unika sätt och det är i denna anda hon även lär ut.

För dig som vill lära dig grunderna och teknikerna i makeup erbjuder Linda fem digitala undervisningskurser. Tre av dessa är personliga (bas, ögon och ögonbryn) och spelas in exklusivt för dig, utifrån foton som du mailar över. Linda lägger makeupen på sig själv samtidigt som hon undervisar i hur du ska lägga makeupen utifrån ditt ansikte och dina förutsättningar.

De andra två kurserna är förinspelade, men även här mailar du över foto på dig för att få en individuell rådgivning i skriven text.
Kursen du beställt skickas till dig via mail och du sparar själv ner den på din enhet. Ett smidigt sätt för dig att ta det i din egen takt då du kan titta på materialet hur många gånger du än känner att du behöver.
Du har möjlighet att ställa eventuella frågor via mail efter du sett på kursen.

För köp av kurs; fyll i kontaktformuläret nedan (vänligen kontrollera att du fyller i rätt mailadress) eller maila till info@facebylinda.se med vilken/vilka kurser du vill köpa. Du får då ett mail tillbaka med all information.
Åldersgräns 18 år. På dessa digitala kurser gäller ej ångerrätt.

 

Ditt namn (required)

Din Email (required)

Ämne

Ditt meddelande

(Vänligen kontrollera att du fyllt i rätt mailadress)