Stylad bröllopsworkshop för fotografer

Välkommen till en workshop på charmiga och själfulla gården Skräddaröd som ligger i hjärtat av vackra Österlen. Denna workshop är för dig som vill få inspirerande och vackra bilder med bröllopstema, oavsett om du är erfaren eller ny i branschen.

Under dagen kommer du att få fotografera modell stylad av Linda, flat lays som du själv skapar samt exponeringar och kulisser som Linda stylat tillsammans med en blomsterdekoratör. Allt i lyxbohemisk stil.

Fotografering kommer ske inomhus och även utomhus om vädret tillåter.

 

Upplägg:

Dagen börjar med en meditation för att landa i nuet och samla in kraft och energi inför dagen, så du lättare kan fokusera och låta kreativiteten flöda. Meditationen leds av Lotta Mörner, cert. yogalärare.

Fotografering 1: Hälften av deltagarna fotograferar modell i stylad miljö medan den andra halvan får skapa flat lays av rekvisita såsom blommor, inbjudningskort, accessoarer etc. Linda kommer ge tips och råd för hur man på bästa sätt skapar och lägger ut en flat lay.  Byte sker efter halva tiden.

Lunch

Fotografering 2: Hälften av deltagarna fotograferar modell i stylad miljö medan den andra halvan fotograferar ett dukat bord samt exponeringar med blommor och accessoarer. Byte sker efter halva tiden.

Fika

Fotografering 3: Porträttfotografering samt tips av Linda på hur man på bästa sätt fångar makeup och hår på bild.

 

Arrangör: Linda Jönsson – professionell makeupartist, hårstylist och visual merchandiser

Datum: 12 maj 2019

Tid: kl 09.15 – ca kl 17.00

Plats: Skräddaröd
Skräddaröd 130, Gärsnäs

Pris: 3900 kr exkl. moms

Antal deltagare: 10 st

 

För mer information och för bokning maila till info@facebylinda.se.

Sista anmälningsdag är 31 mars.