Recension av Victoria Milan

För dig som söker anonym dejting

Victoria Milan Startsida
Skapa ett konto gratis!Klicka här för att testa utan kostnad!

Genom våra tester kan vi säga att Victoria Milan är en pålitlig och säker dejtingsida. Läs mer för att ta reda på om det är den bästa sidan för dig!

Victoria Milan Summering- Testad av Sofia

Victoria Milan är en unik dejtingsajt som vänder sig till personer som redan har ett förhållande. Sajten utformades för att underlätta affärer, och som sådan har den ett kontroversiellt rykte. Även om moralen i denna typ av aktivitet kan diskuteras är dock själva dejtingsajten väl utformad och lätt att använda.

Om du är intresserad av att utforska möjligheten att ha en affär är Victoria Milan definitivt värd att prova. Sajten erbjuder en stor pool av potentiella partners, med över 300 000 bara i Sverige, och sökverktygen gör det lätt att hitta någon som uppfyller dina kriterier. Du kan också surfa anonymt om du föredrar det, vilket ger ett extra lager av diskretion. Så om du letar efter ett sätt att krydda upp ditt kärleksliv är Victoria Milan definitivt värt ett försök.

Det bästa med Victoria Milan

Många svenska medlemmar
Över 300 000
Gratis medlemskap
Testa Victoria Milan utan risk
Anonyma konton
Dejta utan risk att bli påkommen
Victoria Milan Fakta
MålgruppAnonym dejting
ÄgareDigiSec Media A.S.
Lanserad2010
GratisJa (Finns premium)
AppAndroid & Iphone
Fördelar
Många svenska medlemmar
Gratis medlemskap
Anonyma konton
Du hittar likasinnad matcher
Nackdelar
Kontroversiellt rykte
Skapa ett konto gratis!Klicka här för att testa utan kostnad!

Introduktion

Victoria Milan Mobil och dator

Victoria Milan är en dejtingsajt som vänder sig till personer som redan lever i ett fast förhållande, vilket gör sidan till en av de mer kontroversiella dejtingsajterna där ute. Men, även om vissa människor kan se denna sida som moraliskt förkastlig är det viktigt att försöka utvärdera Victoria Milan objektivt.

Vi ville få en uppfattning om hur lätt det är att hitta och chatta med potentiella matchningar på Victoria Milan. Vi ville också se hur snabbt vi kan få en dejt. 

Vad är Victoria Milan?

Victoria Milan är en dejtingsida som presenterar sig som ”för personer som redan är i relationer men som letar efter något mer”. Victoria Milan grundades i Norge 2010 och har sedan dess blivit Sveriges ledande dejtingsajt för otrohetsaffärer och hemliga förhållanden. Plattformen har nu cirka 9,1 miljoner användare internationellt, varav cirka 300 000 i Sverige. Detta medlemsantal ökar stadigt, med 16 000 nya medlemmar som ansluter sig varje dag. Victoria Milan är också världens snabbast växande internationella dejtingsajt. Det är tydligt att trots det kontroversiella ryktet så har det inte stoppat personer från att skapa ett konto. 

Till skillnad från många andra dejtingsidor så har Victoria Milan också fler kvinnor än män, med 53% kvinnor och 47% män. Det är ett tydligt tecken på att Victoria Milan har gjort en säker och pålitlig platform.

Vem passar Victoria Milan bäst för?

För dem som redan befinner sig i ett öppet förhållande eller som söker flera partners i hemlighet är Victoria Milan ett utmärkt alternativ. Sajten erbjuder en säker och dömningsfri miljö för utforskning av alla slags fantasier. Oavsett vilken typ av relation du redan befinner dig i och vad du söker är du alltid välkommen som medlem. Med Victoria Milan finns det möjligheter att utforska alla fantasier, både inom och utanför ditt nuvarande förhållande. Så om du letar efter lite spänning i ditt liv, se till att kolla in Victoria Milan.

Är Victoria Milan rätt dejtingsajt för dig?

För dig som redan befinner dig i ett öppet förhållande eller som söker flera partners i hemlighet är Victoria Milan ett utmärkt alternativ. Man kan inte heller förneka att Victoria Milan är effektiv i det den gör. Webbplatsen har ett mycket tydligt syfte och försöker inte dölja vad det är. Du registrerar dig på webbplatsen och vet mycket väl att du kommer att prata med människor som är intresserade av att vara otrogna mot sina partners. I den meningen sparar den alla en massa tid och besvär. Det finns ingen anledning att gå runt och dölja något eller att sockra något. Denna effektivitet är en av huvudanledningarna till att Victoria Milan har varit så framgångsrik.

I takt med att nätdejting har utvecklats under åren har det blivit alltmer populärt. Som svar på denna popularitet har olika typer av dejtingsidor dykt upp för att tillgodose olika nischer och kategorier. Till en början fanns det bara ett fåtal allmänna dejtingsidor tillgängliga. Men när med att fler och fler började använda nätdejting blev behovet av mer specifika nischade sajter uppenbart. Idéer till nya sajter började dyka upp, och fler och mer kreativa nischade dejtingsidor skapades. I dag finns det otaliga dejtingsajter, som alla riktar sig till olika grupper av människor. Victoria Milan är en av dessa dejtingsidor.

Victoria Milan är inte för alla, men om du letar efter en affär utan förbehåll är det definitivt värt att kolla in.

Hur man skapar ett konto på Victoria Milan

Om du fortfarande är intresserad av att testa Victoria Milan så kommer du att behöva skapa ett konto.

Dejtingsidan har funnits ett bra tag och är definitivt populär, men anmälningsprocessen är dock lite förvirrande. Detta att eftersom den stora lila knappen där det står ”SE DINA MATCHNINGAR” egentligen är till för att skapa ett nytt konto, och inte för att logga in som man kan tro.

När du har hittat hur du skapar ett konto hos Victoria Milan är det dock smidigt att fullfölja registreringsprocessen. Du kommer nu bara behöva klicka på knapparna som passar in på dig.

Total tid att skapa ett konto 15 minutes

Steg 1: Hitta vart du skapar ett konto

Klicka på den stora lila knappen där det står ”SE DINA MATCHNINGAR” för att påbörja din registrering.

Steg 2: Välj ditt kön

Klicka in om du är en man eller kvinna, du kan tyvärr inte välja något annat.

Steg 3: Välj ditt förhållandestatus

Var ärlig, hos Victoria Milan behöver du inte dölja att du är i ett förhållande.

Steg 4: Välj vem du vill träffa

Välj om du är intresserad av att ha affärer med män eller kvinnor.

Steg 5: Skriv in din epost

Skriv in din E-post, tänk på att kanske använda en som din partner också har tillgång till.

Steg 6: Välj ett användarnamn och lösenord

Ditt användarnamn kan vara svårt att välja, vårt tips är att välja ett falskt namn, exempelvis ”Victoria123” eller något beskrivande som ”SvenskTjej”, svårare än så behöver det inte vara. Lösenordet bör även vara något du inte använt tidigare, men något du kan komma ihåg i framtiden.

Efter slutförd registrering

När du har registrerat dig på Victoria Milan kommer du dock att få svara på några fler frågor om vilken typ av förhållande du söker. Letar du efter något kortsiktigt eller något långsiktigt? Eller är du bara intresserad av att ha en affär? Var ärlig i dina svar, så att du kan matchas med personer som söker samma sak. Kom ihåg att hela poängen med Victoria Milan är att hjälpa människor att ha affärer på ett diskret sätt, så du uppmuntras att vara ärlig om du vill ha en affär. Om du bara är nyfiken och vill ta en titt på webbplatsen kan du ange det också.

Vad söker du för förhållande på Victoria Milan

Du kan välja vad du tänder på

När du har svarat på frågorna om vad för förhållande du söker måste du svara på ytterligare några frågor om dig själv. Dessa inkluderar vad som tänder dig (här kan du välja tre olika saker från ett stort antal alternativ), några frågor om ditt utseende och var du bor. Webbplatsen använder denna information för att hjälpa till att matcha dig med potentiella partners, så det är viktigt att du är ärlig och ger så många detaljer som möjligt.

Victoria Milan välj vad du tänder på

Om du inte vill ha med en bild är det okej

Till skillnad från andra dejtingsidor så är en profilbild inte ett krav hos Victoria Milan. Och du kan som sagt välja att bara ha med en beskrivning på hur du ser ut. Men vi rekomenderar du gör det innan du börjar använda dejtingsidan. Detta kommer att göra din profil mer attraktiv och öka dina chanser att få uppmärksamhet från andra användare. Om du inte vill ta en bild på ditt ansikte så kan du ta en anonym profilbild genom att täcka ansiktet med mobilen när du tar bilden, eller enbart ta en kroppsbild.

Det finns även ett ”Anonymizer” verktyg på Victoria Milan som du kan välja att använda om du vill ladda upp en profilbild med ansiktet synligt. Dock så är det inte det bästa alternativet om du verkligen vill förbli anonym då det är ganska lätt att känna igen personen om man har sett den tidigare.

Beskriv ditt utseende på Victoria Milan
Skapa ett konto gratis!Klicka här för att testa utan kostnad!

Hur du använder Victoria Milans dejtingplattform

Victoria Milan Dejtingplatform

När du har svarat på alla frågor och laddat upp din profilbild är du äntligen redo att börja använda Victoria Milan för att hitta dejter och kontakter.

Victoria Milans dejtingplattform är mycket enkel att använda. På startsidan kan du bläddra igenom potentiella partners profiler och när du hittar en som du gillar kan du klicka på deras profil för att se fler bilder(om de har laddat upp fler) och information om dem. Då alla måste svara på ett stort antal frågor innan de kan börja använda plattformen så kommer du att kunna se mycket information om personen vars profil du kollar på redan innan du skriver till dem.

Om du bestämmer dig för att du vill kontakta personen kan du enkelt göra det utan att vänta på att personen i fråga matchar med dig likt dejtingappar. Stora frågan är då, vad ska du skriva för att få personen i fråga att svara?

Kontakta någon på Victoria Milan

När du skickar ett meddelande till en annan användare på en dejtingsajt vill du alltid göra ett bra första intryck. Ett sätt att göra detta är att noggrant kolla in deras profil innan du skickar ett meddelande till dem. På så sätt kan du få en uppfattning om deras intressen och vad de letar efter. En annan viktig faktor är din egen profil. Se till att fylla i den fullständigt och ärligt, eftersom det ger den andra personen en bättre uppfattning om vem du är.

Skicka bilder och digitala presenter

På Victoria Milan har du några olika alternativ när det gäller att kommunicera med andra medlemmar. Ett alternativ är att skicka en ”digital present” till den person du är intresserad av. Digitala gåvor är liknande gåvor i verkliga världen, så du kan exempelvis skicka digitala blommor till personen du vill skriva med. Dessa kostar pengar i form av ”krediter”, vilket gör att personen i fråga tydligt ser att du är mer intresserad av dem jämfört om du bara skrev ”hej”.

Om du är en premiummedlem har du även möjlighet att skicka en ”snap”. För er som har använt snapchat så förstår ni att det här är en bild som ni kan skicka. Att skicka en bild kan vara antingen bra eller dåligt beroende på hur bilden ser ut och vad personen i fråga tänder på.

Bästa sättet att kontakta någon

När du kontaktar någon på en dejtingsida är det viktigt att vara genuin och vänlig. Undvik även generiska meddelanden som ”Hej, hur är läget?”. Försök i stället att hitta något specifikt som du har gemensamt med den andra personen och använd det som ett sätt att inleda en konversation. Detta är därför du måste kolla igenom personens profil noggrant, om de är en nykterist så bör du inte fråga vad deras favoritdrink är.

Ett sätt att inleda relationer som vi har märkt fungerar bättre på Victoria Milan jämfört med andra dejtingsidor är att skicka ett mer ”kryddigt” meddelande. Om personen du skickar meddelandet till har skrivit att han eller hon vill ha barn så kan du fråga ”vad tycker du att våra barn ska heta?”.

Om du är obekväm med att ställa en sådan fråga kan du skicka något lite mer ”tamt”. Men kom ihåg att försöka skicka något som kan bygga vidare på konversationen. I stället för att fråga ”Var kommer du ifrån?” kan du till exempel försöka fråga ”Vad är det bästa med din hemort?”. Denna fråga är mer trolig att framkalla ett längre och mer intressant svar. På samma sätt kan du i stället för att fråga ”Vad gör du på jobbet?” försöka fråga ”Vad är det mest intressanta som hänt dig på jobbet?”. Den här typen av frågor bidrar till att göra samtalet mer engagerande och trevligt för båda parter.

Tänk även på att inte vara seriös hela tiden i dina meddelanden, försök mixa in lite humor också. När man är seriös hela tiden kan det vara svårt att sänka garden och ha roligt. Det är meningen att dejting ska vara roligt, så försök att lätta upp och ge lite humor åt dina samtal. Det kan hjälpa till att bryta isen och göra saker och ting mer intressanta. Dessutom är det ett bra sätt att visa upp din personlighet!

Bästa funktionerna med Victoria Milan

Anonyma användarnamn

Många dejtingsajter kräver att du använder ditt riktiga namn eller åtminstone en del av det i din profil. Detta kan göra det svårt att vara anonym, vilket är viktigt för många användare. Victoria Milan är annorlunda. De tillåter inte att du använder ditt riktiga namn eller ens delar av det i din profil. Du måste välja ett 100 % anonymt användarnamn som inte kan kopplas till din identitet. Detta säkerställer att du kan förbli helt anonym och diskret när du använder webbplatsen. Det gör det också svårt för någon att söka efter dig på internet och ta reda på mer om dig. Om du letar efter en dejtingsajt där du kan bevara din integritet är Victoria Milan ett utmärkt alternativ.

Kopplas inte till din sociala media

En av de saker som skiljer Victoria Milan från andra dejtingsajter är att den inte är ansluten till sociala medieplattformar. Detta innebär att användarna lättare kan upprätthålla sin integritet och anonymitet. Dessutom innebär det också att användarna inte behöver oroa sig för att deras användning av dejtingsidan ska bli offentlig. För många människor är detta ett viktigt övervägande när de väljer en dejtingsajt, speciellt när de använder en dejtingsajt som är till för affärer.

Panikknapp

Victoria Milan panikknapp

Victoria Milan har en funktion som kallas panikknappen, som är en knapp som alltid är synlig på skärmen. När du snabbt behöver lämna webbplatsen kan du klicka på panikknappen och den tar dig till en oskyldig webbsida. Detta är så att din partner inte ser vad du gjorde på webbplatsen. Panikknappen är en användbar funktion för personer som vill hålla sina affärer hemliga.

Hemliga betalningar

Victoria Milan har aldrig med sitt namn på betalningar och kontoutdrag. Så om din partner delar ett bankkonto med dig så kommer han eller hon aldrig att hitta dina affärer med hjälp av kontoutdragen.

Robusta filer- och sökfunktioner

Victoria Milan Sökverktyg

Spridningen av dejtingsajter och appar har gjort det enklare än någonsin tidigare att hitta en potentiell partner. Det kan dock också vara överväldigande att sortera bland de myriader av potentiella matchningar som finns tillgängliga. Lyckligtvis tillåter de Victoria Milan dig att ange dina preferenser för att filtrera bort olämpliga matchningar. Till exempel kan du söka efter matchningar baserat på kriterier som ålder, plats, intressen med mera. Denna funktion gör det möjligt för dig att begränsa fältet och fokusera på endast de profiler som uppfyller dina specifika behov. Som ett resultat av detta är det mer sannolikt att du hittar en kompatibel matchning och får en positiv upplevelse överlag.

Lägga till favoriter

En av de funktioner som gör att Victoria Milan sticker ut är möjligheten att spara favoritprofiler. Detta är en praktisk funktion om du vill hålla koll på vissa personer men inte nödvändigtvis vill kontakta dem direkt. Du kan enkelt lägga till dem i din favoritlista och återkomma till dem senare när du är redo. Detta är ett utmärkt sätt att hantera dina kontakter och se till att du inte missar någon som du är intresserad av.

Skapa ett konto gratis!Klicka här för att testa utan kostnad!

Victoria Milan Pris

Nästan alla dejtingsidor har ett betalt medlemskap, eller så kallade ”premium-medlemskap”. Detta innebär att du får tillgång till fler funktioner och ofta även bättre support. En av de stora fördelarna med ett premiummedlemskap är att du i de flesta fall kan skicka obegränsat med meddelanden eller flera olika typer av meddelanden. Detta gör det enklare för dig att träffa hitta nya personer att matcha med på dejtingsidor.

Hos Victoria Milan så heter deras betalda medlemskap kort och gott ”premium”. Du kan välja mellan 1 månad, 3 månader, 6 månader eller 12 månader. När du väljer fler månader så minskar även priset per månad.

Olika medlemskap hos Victoria Milan
TidPris/månTotalt
1 månad699 kr699 kr
3 månader499 kr1497 kr
6 månader399 kr2394 kr
12 månader299 kr3588 kr

Med ett premiummedlemskap hos Victoria Milan får du skicka obegränsat med meddelanden, se vilka som har besökt din profil samt gillat dig, skicka gåvor och andra typer av meddelanden och fråga om privata foton. Detta gör det enklare för dig att träffa hitta nya personer att matcha med på Victoria Milan.

Förutom priset per månad och längden på medlemskapet så är enda skillnaden att du även får gratis krediter vid de två längre medlemskapen. När du signar upp dig för ett 6 månaders medlemskap så får du 500 krediter, och med ett 12 månaders medlemskap får du 1000 krediter.

Medlemskaps-förmåner hos Victoria Milan

Som vi nämnde tidigare är krediter på Victoria Milan den valuta som används för att köpa gåvor till andra medlemmar. Att skicka en gåva är ett bra sätt att visa någon att du är intresserad av dem och att sticka ut från mängden. Då en blomma enbart kostar 20 krediter så kan du skicka många gåvor med 500 eller 1000 krediter.

Då ett premiummedlemskap hos Victoria Milan är relativt dyrt så har vi valt att sänka deras betyg något.

Betala för premiummedlemskap

Du kan använda ett stort antal betalningslösningar när du betalar för ett premiummedlemskap hos Victoria Milan. När det gäller kort så stödjer de Visa, Mastercard, American Express och Discover. Du kan även använda andra typer av betalningslösningar som Neteller, IDEAL och GooglePlay eller iTunes. Då Victoria Milan lägger ett stort fokus på anonyma användare så kommer det aldrig stå ”Victoria Milan” på köpen.

Victoria Milan trygghet

Victoria Milan tar säkerhet och trygghet på största allvar. Dejtingsidan använder SSL-kryptering för att skydda din personliga information, och alla profiler måste ha anonyma namn så att du inte kan bli spårad. De är också mycket tydliga med privatlivets policy, och de delar inte dina uppgifter med någon tredje part. Om du är ute efter en trygg och säker dejtingupplevelse så är Victoria Milan det perfekta valet.

Victoria Milans kundtjänst

Som den största dejtingsajten i sin nisch vet Victoria Milan att god kundservice är nyckeln till att hålla användarna nöjda. Användare av denna dejtingsajt tar sannolikt sin dejtingupplevelse på ännu större allvar, jämfört med dejting på mer traditionella plattformar. Därför ser Victoria Milan till att erbjuda utmärkt kundservice, oavsett om det är genom livechatt, en omfattande FAQ-sektion eller e-postsupport. Och om det någonsin uppstår ett problem som du inte kan lösa själv är teamet alltid snabba med ta en närmare titt och hjälpa till på alla sätt de kan. Som ett resultat av detta kan har vi inga problem med att ge Victoria Milan en full pott för deras kundtjänst.

Victoria Milan jämfört med andra dejtingsidor

Victoria Milan är en av få dejtingsidor i Sverige med fokus på anonym vuxendejting. Med nästan en egen nisch inom svenska nätdejtingvärlden har denna plattform tagit fram unika funktioner och tjänster för att förbättra användarupplevelsen. Men med ett sådant stort ämne som nätdejting så finns det alltid konkurrenter, frågan är bara om du bör välja Victoria Milan eller någon annan.

Victoria Milan eller C-date

Victoria Milan eller C-date

Den antagligen största konkurrenten till Victoria Milan på den svenska marknaden är C-date. Med deras fokus på anonym och säker nätdejting så kan det vara svårt att veta vilken sajt man ska välja. För att göra det enklare för dig har vi jämfört de två plattformarna på olika områden.

Funktioner och tjänster:

Båda Victoria Milan och C-date erbjuder anonymitet och säkerhet för sina användare, men det är Victoria Milan som tar det steget längre med funktioner som gör det möjligt för användarna att vara helt diskreta. På Victoria Milan kan du till exempel inte ha ditt riktiga namn som ett användarnamn. C-date har ingen motsvarande funktion, och det finns inget som hindrar att du använder ditt riktiga namn på sajten.

Medlemskap och pris

VaraktighetVictoria MilanC-Date
1 månad699 krFinns inte
3 månader499 kr649 kr
6 månader399 kr449 kr
12 månader299 kr349 kr

C-date har något högre priser jämfört med Victoria Milan, och det är en av de faktorer som har bidragit till att Victoria Milan har blivit så mycket mer populärt i sverige. På C-date precis som hos Victoria Milan kan du välja mellan 3, 6 eller 12 månaders medlemskap, men du kan inte välja 1 månaders medlemskap.

Antal medlemmar

Victoria Milan är väldigt tydliga med hur många medlemmar de har, och har just nu i skrivande stund exakt 9 108 448. C-date är inte alls lika tydliga med det, det de istället är tydliga med är att de har 25 000 nya medlemmar varje dag, jämfört med 16 000 hos Victoria Milan. C-dates siffror kommer vi dock ta med en stor nypa salt då väl inne på platformen så är det väldigt många fejk-profiler, och annars väldigt tomt.

Baserat på våra tester så skulle vi defenitivt alltid välja Victoria Milan framför C-date, men om du vill forma din egen åsikt så kan du registrera dig gratis hos båda.

Skapa ett konto gratis!Klicka här för att testa utan kostnad!

Victoria Milan slutbedömning

Det är omöjligt för oss att säga om Victoria Milan är en bra dejtingsida för dig. Men det råder ingen tvekan att det är en väldesignad dejtingsida för de som vet vad de är utefter.

Victoria Milan är en dejtingsajt som vänder sig till personer som letar efter en potentiell affär. Webbplatsen har utformats speciellt för män och kvinnor som är intresserade av att ha en hemlig relation med någon utanför deras vanliga förhållande. Webbplatsen har många spännande funktioner som vi kan önska fanns på fler dejtingsidor, men trots det så är den inte för alla. Detta beror på att webbplatsen inte är utformad för personer som söker kärlek, utan snarare för dem som är intresserade av att ha en affär.

Med miljontals medlemmar världen över erbjuder sajten ett tryggt och säkert sätt att få kontakt med människor som befinner sig i samma situation som du. Även om medlemskapskostnaderna kan vara lite dyra gör funktionerna och förmånerna att det är värt att överväga om du menar allvar med att hitta någon speciell utanför ditt nuvarande förhållande.

Vanliga frågor om Victoria Milan

Det är svårt att säga, det beror på hur du ser på nätdejting. Om du är ute efter något seriöst och vill ha kärlek så är det nog inte för dig. Men om du vill ha en affär med någon utanför ditt förhållande, eller helt enkelt prata med andra som har samma tankar är det värt ett test.

Det beror på vilken typ av medlemskap du väljer. De olika medlemskapen har olika priser, och allt från 3 månader till 12 månader är tillgängligt.

Ja, Victoria Milan är ett globalt företag med medlemmar från hela världen. Detta innebär att du kan registrera dig vart du än är.

Victoria Milan har sitt huvudkontor i Oslo där dejtingsidan även grundades. Dejtingsidan har funnits sedan 2010 och är en av de största på marknaden.

Priserna varierar beroende på vilket medlemskap du väljer, 3 månader kostar 499 kr/månaden, 6 månader kostar 349 kr/månaden och 12 månader kostar 249 kr/månaden.

Ja, alla medlemmar har tillgång till en gratis profil som de kan använda för att söka efter andra medlemmar och se deras profiler. Dock är det begränsat hur mycket man kan göra, och om du vill ta del av alla funktioner så kostar det.

Det finns i skrivande stund 9 108 448 personer från hela världen.

Det finns inte en exakt siffra på hur många svenska medlemmar det finns, men det är över 300 000.

Ja, Victoria Milan är en mycket säker dejtingsajt. Detta beror på att alla användare måste registrera sig anonymt. Det finns även en rad olika funktioner som säkerställer att man förblir anonym.

Ja, registreringen är mycket enkel och tar bara några minuter. Du måste bara fylla i grundläggande information om dig sjäv. Det svåra kan vara att förstå hur du skapar ett konto, men genom våra knappar så kan du ta en genväg till registreringssidan.

Skapa ett konto gratis!Klicka här för att testa utan kostnad!